Ribe: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Buran početak sedmice. Od prvog dana će sve krenuti užurbanim i na preskok tokom, a od vas će se očekivati da se svemu ovome prilagodite u treptaju oka. Iako će izgledati kao da su neke situacije prevelik zalogaj za vas, ipak ćete vrlo brzo uspjeti da se dovedete u normalu i riješite ono što je najbitnije.

Međutim, u svakom slučaju očekujte veliku tenziju i mnogo posla. Kontakti sa saradnicima mogu biti previše naporni za vas pa se ne iscrpljujte u nekim raspravama i dokazivanjima.

Ljubav. Vjerovatno  niste poslušali savjete iz prethodne sedmice i vjerovatno iz tog razloga ulazite u ovu u vrlo nestabilnom raspoloženju i isto tako nestabilnom odnosu sa voljenom osobom.

Prva polovina ovog perioda može biti posebno naporna za vas, jer kao da će biti nemoguće ostvariti smislenu komunikaciju sa partnerom. A potrebno je samo malo da se stvari srede. Na primjer: da vi prestanete da nervirate prvo sebe, a onda i osobu koja je sa vama. Pokušajte, nemate šta da izgubite…

Slobodne Ribe, sedmica donosi zanimljive situacije sa suprotnim polom. Da, biće tu i onih koji će vam samo oduzimati vrijeme, ali biće i osoba sa kojima će vam biti izuzetno interesantno da provedete vrijeme u razgovoru i smijehu…

Zdravlje. Problemi sa kičmom, zglobovima, zubima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info