Rak: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Ne kaže se bez razloga „preko preče, naokolo brže“, a to ćete i vi shvatiti u ovoj sedmici. Koliko god ste se nervirali i požurivali neke stvari, dokle god ste to radili, sve je stajalo u mjestu. Onog momenta kada ste pustili da se sve odvija svojim tokom, bez vašeg nerviranja, od tog trenutka je sve i krenulo kako treba.

Da – polako, ali sigurno. Tako vama polako, ali sigurno dolazi red u poslovnu svakodnevnicu, polako, ali sigurno stižu vijesti i informacije koje ste čekali. Neka ovo bude polako, ali sigurno sedmica…

Ljubav. Tenzija, koja je u protekloj sedmici samo rasla između vas i partnera, sada polako počinje da opada. Nadajmo se da je to zbog toga što ste oboje shvatili da ste pretjerali u nekim stvarima i da sada sve dolazi polako na svoje mjesto.

Opet, nadajmo se da to nije iz razloga što se vas dvoje zatvarate jedno prema drugom i oboje povlačite u svoju ljušturu. Ukoliko je baš to slučaj, onda savjet: nemojte to da radite. Iako je to na prvi pogled teško, sada postoji prostor i za razgovor i za dogovor. Iskoriste to.

Slobodni, stojite na nekoj raskrsnici i pojma nemate kuda ćete dalje. Isto tako, uopšte vam nije jasno da li ta osoba, koja se konstantno mota oko vas, hoće da se druži ili hoće da se ljubi sa vama…

Zdravlje. Glavobolja, osjetljivi disajni organi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info