Ovan: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Dokle god sve radite „ni po babu ni po stričevima“ i pridržavate se ljudskih i moralnih zakona – nemate razloga za brigu. Čak i ako vam na ovaj način treba više vremena da nešto pokrenete i razradite, dobijete – nemojte se nervirati.

Prosto, postoji duži, ali ispravan put i postoji onaj brži – koji lako da, ali još lakše i oduzme. Ovnovima koji su krenuli onim „bržim“ putem situacija u ovoj sedmici može lupiti packe. Najprije po džepu, ali i kroz odnos sa saradnicima koji su vam od izuzetne važnosti.

Ljubav. Ulazite u ovu sedmicu nervozni i na isti način i izlazite. Sad, što se nervirate po pitanju posla ili novca ili porodičnih problema – šta da se radi, rješavajte usput kako dolazi, ali kada je u pitanju partner – ta vaša nervoza će biti samo kontraproduktivna.

Možda ni voljena osoba baš i nije u sjajnoj fazi, ali mnogo možete pomoći vašem odnosu time što ćete se otvoriti, podržati, međusobno osloniti. I partner i vi ste jedno drugom sada mirna i sigurna luka.

Slobodni, može biti strasti, može biti značajnih pogleda i interesantnih razgovora. Ovo je odličan period da se upoznajete više i više približite osobi koja vam se dopada. A ko je za avanturu, može i to – vrebajte priliku, jer i ona vreba vas…

Zdravlje. Malo će vas boljeti glava, malo će vas boljeti leđa, malo ćete imati problem sa zubima…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info