Lav: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Vrlo ste aktivni i to je super. S druge strane, tih aktivnosti vam je više preko glave i vi biste najradije da malo ne radite ništa, jer vas sve ovo prilično umara. Nažalost, trenutno niste u poziciji da možete da stanete – poslovnih obaveza je zaista mnogo i non stop se otvaraju nove i nove.

Vi ne želite da propustite nijednu priliku, jer je to ono što ste čekali, ali počinjete već pomalo da se gubite u svemu što se dešava. Pokušajte da odredite ono što je najprioritetnije i da svoju pažnju posvetite tome.

Ljubav. Taman su stvari počele da dolaze u normalu i sredila se situacija sa emotivnim partnerom kad eto opet razloga da se vi nešto nervirate. Hajde to što se nervirate, nego što u toj svojoj nervozi možete i tražiti na koga ćete da se istresete, a to sada mogu biti ukućani.

Nemojte u ovoj sedmici „vladati gvozdenom rukom“, možete vi to i mnogo bolje. Malo diplomatije i dobra komunikacija i sve će opet biti pod vašom kontrolom i onako kako vi to želite.

Slobodni, i dalje ste vrlo aktivni u KOMUNIKACIJI sa suprotnim polom, ali dalje se ne vidi da se bilo šta od tih razgovora konkretizuje i ide u nekom pravom smjeru. Dokle će to da bude samo priča i priča i priča i priča…?

Zdravlje. Osjetljivost kičme, naročito lumbalnog dijela. Problemi sa koljenima i zglobovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info