Jarac: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Iako vas mnogi podržavaju u ovom periodu, jasno vam je da je ta podrška jednim velikim dijelom zasnovana na koristi. U fazonu: “Ja ti pomažem, da bi ti pomogla/pomogao meni”. Iako ste svjesni ove situacije, ipak vam je trenutno najbitnije da ostvarite ono što se planirali.

U miru ste sami sa sobom i pored toga što znate da ste tek na početku i da je još mnogo puta ostalo do vaših krajnjih ciljeva. Trenutne prepreke samo vam daju snagu da još odlučnije nastavite dalje.

Ljubav. Čak iako se situacija sa partnerom skoro pa u potpunosti ustalila u prethodnoj sedmici, moguće je da je sam kraj perioda donio neku nervozu. Ukoliko to niste regulisali koliko odmah i te kako je moguće da se ona prenese na ovu sedmicu i vrlo vam neprijatno začini dane, naročito u prvoj polovini sedmice.

Ako dođe do ovakvih situacija, najbolje je rješenje da otvoreno i bez tenzije popričate o svemu – nemojte se sklanjati jedno od drugog, jer to samo može produbiti distanciranje i zahlađenje u vezi.

Slobodni, osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili interneta vrlo jasno vam stavlja do znanja da je zainteresovana da komunikacija između vas preraste u nešto više.

Zdravlje. Manji problemi sa stomakom i varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info