Djevica: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Razradili ste se i rastrčali i to žestoko. Ništa vam nije teško, samo grabite i žurite da što prije ostvarite svoje ciljeve. Čini se da se većina vaših ciljeva vezuje za finansijski segment, ali neka – i da jeste tako i da nije – na dobrom ste putu.

Ovo je sedmica koja će testirati vašu sposobnost da budete na tri mjesta u isto vrijeme ili da obavljate više poslova. Kako ćete vi u tome uspjeti, ne znamo, ali evidentno je da hoćete. Ne stajte, samo povremeno provjeravajte sebe, da ne propustite bitne detalje.

Ljubav. Dobro ste vi u ovoj sedmici. Doduše, malo jurite i žurite, malo ne znate gdje ćete prije i na koju stranu, ali borite se ne nekako nego vrlo uspješno sa svim. Nađe se tu prostora i za drago vam biće, doduše sve nešto leteći i u trku, sve nešto na po minut-dva…

Ono što je dobro jeste da se totalno kopčate po onim stvarima i pitanjima koja su vama dvoma najbitnija – da li su to finansije, da li pitanja djece ili stambenog prostora – ma nije ni važno šta je tačno, bitno je da je mir prisutan.

Slobodne Djevice, u pokretu ste, vrlo ste aktivne i nije ni čudo što u svim tim vašim aktivnostima ima dosta kontakata sa suprotnim polom. Provuče se tu i poneka vrlo interesantna komunikacija i osoba… Uživajte.

Zdravlje. Problemi sa želucem i disajnim organima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info