Blizanci: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Taman ste pomislili da ste završili sa periodom koji je donosio tenziju, užurbanost i kratke rokove u poslovnom segmentu, kad eto ti čuda, idemo ispočetka – još jedan krug obaveza koje se moraju završiti koliko odmah, a svi kao da su se pogubili – samo prave greške u radu i dodatno usporavaju situaciju.

Udahnite fino, duboko i prionite na svoje obaveze. Ne obraćajte pažnju na ono što kolege rade, jer ako se budete bavili njihovim poslovima (a pogotovo njihovim greškama), ništa nećete završiti na vrijeme.

Ljubav. Možda ste pomalo mračni i ćutljiviji nego inače, ali ste definitivno izašli iz komplikovanih raspoloženja i situacija koje su bile prisutne tokom prethodne sedmice. Ipak, još uvijek ste pomalo poljuljani i potrebno vam je da se vratite u normalu.

Ne povlačite se u sebe već pokušajte da se, zarad dobrog odnosa sa voljenom osobom, više otvorite i budete više „prisutni“ prilikom zajedničkih momenata i aktivnosti. Biće to sve kako treba, samo je potrebno malo vremena.

Slobodni, nečija pojačana inicijativa vas istovremeno i zbunjuje, ali vam izuzetno i prija. I te kako je moguće da se neko preko poslovnog segmenta aktivirao prema vama i sve jače počinje da vam pokazuje svoju zainteresovanost.

Zdravlje. Manji problemi sa kičmom, bolovi u rukama i ramenom pojasu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info