Vodolija: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. Ukoliko očekujete da je ovo mirnija sedmica, odmah da vam kažemo da se od tih očekivanja oprostite. Poslovni segment ne samo da se ne smiruje, naprotiv – dodatno se ubrzava, a dešavanja se odvijaju kao na traci.

Doduše, vi ste jednim lijepim dijelom krivi za ovakvu situaciju – uvijek sve ostavljate za posljednji trenutak, a onda kukate kako nemate vremena i kako morate da se lomite da biste stigli da sve uradite. Sa nadređenima vam slijedi manje „talasanje“, ali se situacija brzo smiruje.

Ljubav. Voljena osoba i vi ste skroz dobro u ovoj sedmici. Doduše, vi je čas obožavate, čas vas nervira, čas ne biste mogli bez nje, a čas vas uhvate strahovi od budućnosti i naprave vam haos u glavi. Čas ste tu da joj pomognete i podržite je, a čas vas stravično izluđuje što non stop morate da podmećete leđa za nju.

Međutim, sve je to ispod površine – vaše drago biće će samo vidjeti da ste vi nasmijani od uva do uva, puni pozitivne energije i da ste uvijek tu. Blago vama sa vama.

Slobodni, za vas kreće igranka bez prestanka. Jedan „bum-tras“ period kada je ljubav u pitanju. Biće vam super interesantno – neće biti dana bez dešavanja, bez flertovanja, bez interesantne komunikacije sa suprotnim polom…

Zdravlje. Meteoropatske tegobe, oscilacija pritiska, problemi sa krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info