Vaga: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. Velika tenzija stvara se u vama. Nekih situacija, poslova i ljudi žarko želite da se oslobodite. S druge strane pak racio vam govori da stanete, da ne žurite, da ne presijecate kao sjekirom. Šta će od ovo dvoje pobijediti, sve zavisi – kako kod koga.

Da imate velike šanse da napravite neki jači presjek, imate. Da li ćete to uraditi zavisi od vaše sposobnosti samokontrole i od toga da li će pobijediti odlučnost (čitajte: impuls) ili neodlučnost i nesigurnost.

Ljubav. Sedmica koja može biti vrlo korektna u vašim emotivnim relacijama. No, čuda se ne dešavaju sama od sebe, to sigurno i sami znate. Biće potreban trud i popuštanje (možete da kažete sami sebi da pametniji popušta – tako će vam biti lakše), biće potrebne neke pozitivne promjene i sve će doći na svoje mjesto.

Sada imate priliku da dovedete stvari u balans i normalu, nemojte je propuštati time što ćete se zatvrdoglaviti ili, još gore, potencirati na raspravi.

Slobodni, već sam početak sedmice otvara priliku da u vaš život zakorači neko vrlo zanimljiv. Ima tu nečega što vam smeta ili što nije kako treba – da li razlika u godinama, da li vaša nesigurnost da su ovoj osobi namjere prema vama ozbiljne…

Zdravlje. Oscilacija krvnog pritiska kod starijih Vaga. Mlađi – mogućnost prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info