Strijelac: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. Vaši poslovni apetiti jesu veliki, ali ne možete na sto strana odjednom. Može da vam zastane neki zalogaj u grlu pa da napravite više štete nego koristi. Sami ste sebi natovarili ogromnu presiju i onda kukate kako nemate vremena i kako morate da jurite bez trenutka predaha.

Umjesto što sebi tovarite obaveze, bolje „isijecite“ ono za šta vidite da ne funkcioniše, da vam oduzima vrijeme ili da ne donosi materijalnu dobit. Znate kako se kaže – proberite, dobro odaberite. Isplatiće vam se. Makar duševnim mirom.

Ljubav. Ulazite u ovu sedmicu u nekom napetom odnosu sa voljenom osobom. Izgleda da niste u potpunosti riješili situacije iz prošle sedmice, s obzirom na to da vas one mogu „drmati“ još par dana. Od toga kako se postavite zavisi da li će se ovo zaustaviti već u utorak ili će se nastaviti do unedogled.

Imate šansu da sve dovedete u red, nemojte je propustiti. I dalje stoji velika opasnost da vam neko „sa strane“ uđe u život i pokrene lavinu dešavanja koja mogu već tokom novembra imati jako nepovoljan tok po vaš zvanični odnos.

Slobodni, svaki čas iskaču novi i novi udvarači. Kao da su se dogovorili – makar par osoba pokušava da vas brzinski osvoji. Da li neko vrijedi? Vrijedi, samo treba dobro probrati.

Zdravlje. Virusne infekcije, problemi sa urogenitalnim traktom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info