Škorpija: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. Sve vi radite kako treba, samo vas nesigurnost povremeno zakoči pa počnete ili da se preispitujete ili pak brzinski napravite neki potez pa leti perje na sve strane. Ne zaboravite da to perje može biti i vaše – nemate vi tapiju na to da ste uvijek u pravu.

Ukoliko vas u ovoj sedmici očekuju važni pregovori ili dogovori, tako ćete napumpati situaciju u svojoj glavi, tako ćete podići tenziju na kvadrat da je bolje da odustanete odmah ukoliko ne možete da budete mirni i hladnokrvni.

Ljubav. S vaše tačke gledišta, vi ste neko ko je maksimalno korektan i ko se bezrezervno daje voljenoj osobi. Smatrate da ste fenomenalni i da tu nema šta posebno da se priča – ukoliko postoji bilo kakav problem, naravno da je to zaslugom partnera, vi niste krivi ništa.

S tačke gledišta vaše voljene osobe, teški ste kao crna zemlja. E sad, imamo problem. Neko od vas dvoje nije u pravu. Ako krenete da se ubeđujete ko, ode mast u propast. Bolje je da ove dane iskoristite za strast – dok oboje ćutite i volite se, biće sve u redu.

Slobodni, mjerkaju vas i mjerkate ih. Neko će nekome uzeti mjeru, to svakako. Idu neki zanimljivi dani, ispunjeni dešavanjima i pozitivnom energijom. Uživajte i dobro „odmjerite“.

Zdravlje. Fokusirajte se na ono što radite, a posebno budite oprezni u saobraćaju. Sklonost povredama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info