Ribe: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. Ne jurite i ne žurite, jer ćete praviti greške. A to vam stvarno nije potrebno. Prije svakog svog poteza ili odluke ipak uzmite nešto više vremena da razmislite.

Stoji da se u poslovnom segmentu dešava mnogo toga i da nervoza jeste prisutna, ali s tim ste se i do sada borili na pravi način pa nema razloga da sada napravite pogrešan potez. Da, neke osobe vam ne prijaju i nerviraju vas, da – ima problema i u dogovorima i sa papirima, ali sve je to prolazno i ne smijete dozvoliti da utiče na vas.

Ljubav. U vašim emotivnim odnosima je sve u redu. To što vi umijete sami sebi da „napumpate“ tenziju i strahove, to je već vaš problem i naučite da se borite s njim. Pokušajte da sagledate realnije situaciju – ukoliko se malo potrudite oko toga, shvatićete da zaista nemate razloga za brigu.

Voljena osoba je tu za vas i podržava vas, onoliko koliko je to u njenoj moći. Ove dane iskoristite da provedete što više kvalitetnog vremena zajedno i ne nervirajte se ukoliko dođe do manjih distrakcija.

Slobodni, neko interesantan, zanimljiv, fin i harizmatičan polako vam prilazi, korak po korak. I vi morate priznati sebi da vam se sve ovo što se dešava dopada. Može biti ljubavnog susreta u danima vikenda.

Zdravlje. Prehlade. Takođe, potreban je oprez u saobraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info