Rak: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. Ova sedmica je nekako „preopširna“. Moguće je da sve kreće već od ponedjeljka i nekih promjena koje vaši šefovi pokušavaju da uvedu u proces poslovanja. Sam početni momenat je buran i teško je uklopiti se.

Sve će se duplirati – i posao i obaveze – ali isto tako i neprijatne situacije i sitna spoticanja koja ćete doživjeti bilo kroz okolnosti, bilo kroz druge ljude. No, isto tako će se duplirati i prilike pa otvorite četvore oči da u moru dešavanja prepoznate ono što vam može biti od koristi u budućnosti.

Ljubav. Osjećaj „zagušenosti“ u emotivnim relacijama postoji i u ovoj sedmici. Možda bi najbolje bilo da prvo osvijestite šta je to što vam toliko smeta i što vas pritišće, umjesto da ponavljate ponašanje koje se ni u prošlosti nije pokazalo kao naročito dobar izbor.

Vaše reakcije mogu biti preuveličane, isto kao i vaše riječi i postupci. Koliko god u nekim momentima smatrali da je druga strana isključivi krivac za to kako se osjećamo, ipak trebamo da se zapitamo: “Da li je možda, pa makar i samo jednim dijelom, do nas?”

Slobodni – dvije, a vrlo moguće i tri osobe u ovoj sedmici mogu pokazati interesovanje za vas. Nakon početnog iznenađenja, umjećete da prepoznate i napravite pravi izbor.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info