Ovan: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. Jedna vrlo interesantna, ali u isto vrijeme i burna sedmica, kroz koju ćete bukvalno protrčati. Svega će ovdje biti – i promjena u posljednjem trenutku i trčanja da sustignete vrijeme koje izmiče i nerviranja i pritisaka sa svih strana na vas.

Odnos sa nekim osobama će početi da vam stvara presiju u glavi, ali ćete se svojski truditi da ovo prevaziđete. Vaša impulsivna i hitra priroda može izbiti u nekim momentima, ali ćete uglavnom pokušavati da diplomatskim putem pronađete rješenje.

Ljubav. Ukoliko dođe do nekih napetih situacija sa voljenom osobom, biće teško odrediti ko je u suštini krivac i ko je pokrenuo raspravu. Oboje ćete prebacivati krivicu na drugu osobu i tvrditi da ste samo odreagovali na provokaciju.

Nije poenta u tome da se neko od vas dvoje stavi na optuženičku klupu već da do tih situacija uopšte ne dođe. Oboje bi trebalo da smanjite svoju posesivnost i ljubomoru i jedan veliki dio potencijalnih problema bi bio uklonjen.

Slobodni, dešavaju se zanimljivi momenti koji brzinski ubacuju u vaš život neke osobe. Sve se dešava u treptaju oka – i hemija i jaka privlačnost i strast. Samo da ne ispadne da će se „u treptaju oka“ ovo i završiti. Vidjećemo kakve su vam karte podijeljene…

Zdravlje. Leđa, najprije lumbalni dio, bubrezi i moguće tegobe sa urogenitalnim traktom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info