Lav: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. Po nekim pitanjima ste se zablokirali i tapkate u mjestu. Niti rješavate niti ostavljate. Možda jednostavno nije vrijeme za ove situacije – bolje se posvetite onome što se tek otvara ispred vas.

A u ovoj sedmici ima lijepih šansi da se pokrenu dogovori i saradnje – novi ljudi neštedimice ulaze u vaše poslovno okruženje i njima bi trebalo okrenuti vašu pažnju. Odnos sa šefovima i kolegama neće biti po vašem ukusu u ovom periodu. Smeta vam što vrše pritisak na vas i što su neki odnosi poprilično zahladili.

Ljubav. Čudno se ponašate i partneru je jako teško da pohvata vaša raspoloženja i otkrije njihov uzrok. Čas ste raspoloženi, komunikativni, puni razumijevanja, a u drugom momentu se zatvarate i odbijate razgovor ili, još gore, upadate u faze kada ste svadljivi i kada vam svaka sitnica smeta.

Nešto vas iznutra muči i to je evidentno, a nekako najviše liči da su se probudili stari strahovi ili da se bojite ponavljanja loših iskustava iz prošlosti. Iskulirajte malo, ne stvarajte ni sebi ni voljenoj osobi tenziju i pritisak.

Slobodni, udvarači su vrlo aktivni, a vi umijete da prihvatite igru i zabavite se. Postoji osoba o kojoj razmišljate i koja se vama dopada i bilo bi fino da joj to konačno i pokažete na jasniji način.

Zdravlje. Umor. I respiratorni trakt je osjetljiv, moguće su prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info