Jarac: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. U ovoj sedmici strogo povedite računa da budete maksimalno skoncentrisani. Jedino na taj način ćete uspjeti da izgurate dane u koje ulazite bez ikakvih problema.

U suprotnom, jedan mali, bezazlen propust može pokrenuti lavinu dešavanja sa kojima ćete morati da se borite i uložite svu svoju snagu da biste ga riješili. Da hoćete riješiti – hoćete, ali bolje spriječiti nego liječiti, zar ne? Sredinom sedmice vam slijede značajni kontakti i mogućnost dogovora i saradnje koja može biti trajna i stabilna.

Ljubav. Iako je obaveza i dalje preko glave i vaša pažnja mora biti usmjerena ka njima, ipak u ovoj sedmici uspijevate da se dovedete u red i više povežete sa voljenom osobom.

Bićete oboje u ovoj sedmici sa više slobodnog prostora, pokretniji i u strasti, ali i u dešavanjima – slijede vam neki lijepi zajednički momenti, druženja, proslave, gdje ćete oboje moći da se opustite i istinski uživate.

Slobodni, novi ljudi počinju da ulaze u vaš život. I biće zanimljivo. Neko će vas impresionirati, neko nasmijati, sa nekim ćete se pronaći u temama i razgovoru. Doduše, može doći i do kontakta sa osobom koju znate odranije, ali ne direktno već posredstvom zajedničkih prijatelja. I ovo će vam i te kako prijati.

Zdravlje. Dobro ste. Malo nervozno, ali fizički skroz u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info