Djevica: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. Više se fokusirajte na obaveze koje imate. Jeste da je obim posla znatno pojačan i da ste vi pod velikim pritiskom, ali baš iz tog razloga ne smijete sebi dozvoliti neke početničke greške i propuste. Posebno obratite pažnju na sva papirološka pitanja i ispoštujte dogovore.

Mogući su problemi sa tehnikom koji vas mogu vraćati korak unazad ili donositi zastoj u radu. Očekuju vas mnogobrojni kontakti, a za pojedince i velike mogućnosti za više, kraćih poslovnih putovanja.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite napeti, sa razlogom ili bez njega. Jednostavno, kao da su vam se sav pritisak i tenzija koje vučete iz prethodnog perioda skupili u plućima i grlu i vrlo je moguće da ćete ih na samom početku sedmice „izbaciti“ iz sebe.

Gledajte da to „izbacivanje“ ne bude kroz raspravu sa voljenom osobom, pogotovo ako ona nema veze sa ovim vašim stanjem. Idite malo izluftirajte glavu, izbacite iz sebe tu negativnu energiju kroz fizičku aktivnost ili posao. Ostatak sedmice donosi opuštanje i smirivanje, najprije u vama…

Slobodni, poslije perioda zastoja, odjednom se dešava sve i svašta. Traženi ste i jureni od strane onih koje želite, ali i od strane onih koji vas samo smaraju…

Zdravlje. Vodite računa da se ne povrijedite, ne padnete. I dalje je potrebno mnogo opreza u saobraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info