Blizanci: Sedmični horoskop za period od 07.10.2019. do 13.10.2019.

0

Posao. Promjene koje se dešavaju mogu poprilično zatalasati vašu poslovnu svakodnevnicu. Ne reagujte odmah, sačekajte da vidite šta će iz ovoga proizaći. Takođe, možete biti skloni neočekivanim i impulsivnim potezima koji će za reakciju imati isto tako impulsivne poteze kolega.

Ono što je najbitnije jeste da zadržite svoj mir i da se bolje organizujete, da biste na pravi način odgovorili poslovnim izazovima. Ovaj period je vrlo pogodan za nove ideje i kreativna rješenja koja vam olakšavaju posao.

Ljubav. Em vi ulazite u ovu sedmicu u vrlo čudnom raspoloženju, em će se dešavati neke situacije koje kao da vas provociraju i izazivaju. Iz tog razloga, potrebno je mnogo obazrivosti prilikom komunikacije sa osobom koju volite, jer očas posla sve može otići u nekom pravcu koji svakako ne biste željeli.

Vi i partner ćete se jako teško razumjeti, pogotovo početkom ovog perioda – ne dozvolite da vam rasprava u ponedjeljak neprijatno „začini“ cijelu sedmicu.

Slobodni, sedmicau kojoj će vas nečija inicijativa poprilično iznenaditi. To može biti osoba koju poznajete, koja se odjednom otvara prema vama, ali može biti i neko ko vam tek ulazi u život, najprije preko poslovnog segmenta ili interneta.

Zdravlje. Rasijanost i neobazrivost mogu dovesti do povreda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info