Najbolji parfemi za Jesen 2019.

0

Prekrasne mirisne note koje će vam pomoći da mirišete spektakularno tokom jesenje sezone istovremeno će vas podsjetiti i na to zašto je jesen jedno od najljepših godišnjih doba. Upravo sljedećih šest parfema idealni su za ovu jesen.

Gucci – “Memoire D’Une Odeur”


Svježe, prozračno, raskošno – da, upravo ovako bismo opisali novo Gucci izdanje koje je tako idealno za jesenju sezonu – bilo da je u pitanju dnevna ili večernja varijanta. Neponovljiva mješavina kamilice i jasmina upravo je ono što ga istovremeno čini veoma svježim, ali i veoma opojnim. PS: Ovo je parfem koji će obožavati i vaš muškarac, bilo na vama ili da ga čak i on nosi, a možete ga kupiti ovdje.

Estee Lauder – “Beautiful Belle Love”


Romantičarke, ove jesenje sezone sve je u vašem znaku! Beutiful Belle Love namijenjen je romantičnim dušama i, generalno, svakoj ženi koja slavi emociju moderne ljubavi kršeći sva pravila zarad iste. Ovo je parfem koji sa sastoji od mirisnih nota iz svih krajeva svijeta te je odlična mješavina francuske žalfije, turske ruže i madagaskarske vanilije. Toplo i romantično, ovo mirisno izdanje idealno je za dnevne jesenje varijante.

Yves Saint Laurent – “Libre”


Zadržite dašak ljeta još par mjeseci, jer upravo ovaj parfem to i nudi! Libre je tako dobra mješavina lavande, cvijeta narandže i mošusa, a namijenjen je snažnim, odvažnim, modernim ženama koje se ne boje da traže ono što žele i koje eksperimentišu sa svojom slobodom. Idealan je za svakodnevne prilike, dnevne i večernje, a možete ga kupiti ovdje.

Bottega Veneta – “Illusione”


Veoma ženstveno i privlačno mirisno izdanje, tokom ove jesenje sezone, pronaći ćete i u parfemu Illusione. Opojno, cvjetno izdanje odvešće vas u trenutku između sna i jave, a aromatične note bergamota i crne ribizle, u mješavini sa cvijetom narandže i osvježavajućim listom zelene smokve, probudiće sva čula. Parfem je odlična opcija za dnevne varijante.

Lancome – “Idôle”


Da li ste ikada imale idola? I da li biste željele da postanete nekome idol? Znamo, teška pitanja, ali su možda trenutno i nebitna, jer će vas Lancome Idôle parfem ove jeseni izdvojiti iz mase, gdje god se pojavite. Fantastična cvjetna eksplozija ruže i bergamota umirena je notama vanilije, a Idôle je parfem koji je idealan za jesenje dane. Jedno je sigurno – svi će vas pitati koji to parfem nosite i, ko zna, možda zaista nekome i postanete idol. Možete ga kupiti ovdje.

Valentino – “Donna Born in Roma”


Spoj visoke mode i eleganicije, u samo jednoj bočici parfema, a koja oduševljava svakom mirisnom kapi. Tri vrste cvijeta jasmina spojene su sa akordima burbon vanilije (što je trenutno i jedan od najskupljih sastojaka modernih parfema), a dodatkom ružičastog bibera i drvenih akorda dobija se fantastična mješavina koja je idealna i za dnevne i za večernje prilike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info