ZARA: Ovu haljinu ćete nositi cijelu jesen (a sada je na rasprodaji)

0

Jesenja sezona često može biti i prilično izazovna, kada je u pitanju oblačenje, ali haljina je sigurno komad garderobe koji nećemo preskočiti te ćemo je veoma rado uvrstiti u svakodnevni stajling. Jedan od modela koji nam je privukao pažnju, a koji je cjenovno povoljan, jeste ova ZARA haljina.


Riječ je o modelu haljine koja seže do pola lista pa je možete nositi u svim prilikama. Veoma dobro je možete iskombinovati sa raznim modelima obuće, a imajući u vidu kako se radi o tamno zelenoj boji (koja je neutralna), bez problema ćete moći da je kombinujete i sa svim drugim bojama.

Rebrasti dezen je veoma popularan unazad par sezona pa ni ova jesen nije izuzetak, a što ovu haljinu čini veoma modernim komadom garderobe. Imajući u vidu kako je izrađena od pamuka, sigurno će vam biti udobno svaki put kada je obučete.

Niste baš ljubiteljka ove raskošne boje? Nikakav problem, jer je haljina dostupna u još dvije boje – sivoj i crnoj. Cijena? Apsolutno smo oduševljene, jer ova haljina košta 19.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info