Vodolija: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Na poslu – ludnica. Sve se nekako dešava brzinski, u hodu, vi ste se rastrčali na sve strane i povremeno ni sami ne možete da pohvatate šta je ono što ste trebali da završite, a za šta još imate dovoljno vremena.

Ako se nadate pomoći od strane saradnika – nemojte se baš previše nadati. Čini se da ćete junački morati sami da zapnete kroz ovu sedmicu, naravno uz ogromnu količinu nervoze. Preokreti, promjene i problemi sa papirima pratiće vas sve do kraja sedmice.

Ljubav. Vaš fokus je tokom ove sedmice na poslovnom segmentu i na gomili obaveza koje stoje ispred vas, ali ćete uspijevati da pronađete dovoljno prostora za voljenu osobu.

Čak i u momentima kada vas žestoko drma nervoza i kada ćete prema svima biti maksimalno neprijatni i teški, za partnera uspijevate da nađete i lijepu riječ i razumijevanje i da pokažete bliskost.

Bravo za vas – ili ste se maksimalno profinili ili je pak voljena osoba trenutno jedino mirno mjesto za vašu dušu. Šta god da je – dobro je.

Slobodni, iznenadni poziv, poruka ili kontakt od nekog prodrmaće vas mnogo dublje nego što ste to očekivali. Ukoliko se ovo dogodi u drugom dijelu sedmice, izvjesno je da će biti nastavka…

Zdravlje. Pravi je momenat da se fizički pokrenete. Potrebno vam je to, da biste se osjećali dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info