Vaga: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Većim dijelom ove sedmice osjećaćete se zakočeno, opterećeno, pritisnuto obavezama, dogovorima, poslovima. I taman kada pomislite da ste na kraju snaga i da ne postoji teorijska šansa da pokrenete stvari koje su vam bitne – dogodiće se preokret.

Ulazak Marsa u vaše polje ličnosti ne samo da vam daje ogromnu količinu energije već vam daje i obnovljen entuzijazam i želju da savladate ama baš sve što je pred vama. Ulazite u vrlo značajan period. Pripremite se da ga iskoristite.

Ljubav. Koliko god da je bilo veliko vaše nezadovoljstvo emotivnim odnosom u kojem ste, koliko god da ste na neki način trpili usamljenost i pored partnera (koji se bavio svojim poslovima i nije vam davao dovoljno pažnje i vremena), budite strpljivi, jer je ovakvom periodu sada već blizu kraj.

Od vikenda i ulaska Marsa, planete koja označava vaše partnere i vaš znak, odnos sa voljenom osobom će se promijeniti, pokrenuti ili, kod nekih od vas, podići na viši nivo.

Slobodni, iza vas su dani sitnih, površnih kontakata i komunikacija. Bilo vam je zanimljivo, ali se niko nije posebno izdvojio da bi vas zaista pokrenuo i prodrmao. No, sada krećemo ka nekim ozbiljnijim dešavanjima, ozbiljnijim osobama…

Zdravlje. Mogući problemi sa grlom, prehlada.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info