Strijelac: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Neki noviteti i promjene kreću u vašem radnom okruženju. Nimalo vam se sve ovo neće dopasti u početnoj fazi, jer je potrebno da promijenite svoje dosadašnje navike i prilagodite se, a ni ne vidite da bi vam ovo bilo šta dobro i kvalitetno donijelo.

Ipak, bitno je napomenuti da je to samo privid, vaša trenutna zatvorenost da vidite prilike i da će u narednom periodu sve ovo vama biti jasnije, a i shvatićete da je izuzetno povoljno po vas. Krenite da sređujete zaostale obaveze.

Ljubav. Ulazak Merkura u vaše polje tajni ove sedmice može kod zauzetih pokrenuti tajnu komunikaciju ili flert koji djeluje prilično bezazleno i koji će vam u svojoj početnoj fazi jako prijati.

Međutim, ne treba zanemariti da ovdje postoji potencijal za povelik problem u narednom periodu pa gledajte da ipak ovo izbjegnete. Neki vaši postupci ili pak izbjegavanje istih mogu tokom ove sedmice dovesti do prilično burne, ali kratkotrajne svađe sa partnerom.

Slobodni – brza dešavanja na ljubavnom planu. Situacija se odjednom pokreće, ulaskom u vaš život osobe koju ili niste očekivali ili bar do sada niste uzimali zaozbiljno. Gledajte samo da to ne bude neko ko je zauzet…

Zdravlje. Problemi sa spavanjem, nervoza.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info