Škorpija: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Prisutna je nervoza, jer ste u ovom periodu razapeti na sto strana, a nemate dovoljno snage da se sa svime izborite. Bukvalno funkcionišete „na mišiće“ i borite se i sami sa sobom, ali i sa drugim ljudima i okolnostima, u pokušajima da sve privedete, koliko-toliko, kvalitetno kraju.

Trka sa vremenom je evidentna ovih dana, kao i problemi u dogovorima, sa papirima. Pokušajte da izbjegavate impulsivnost i svadljivost, jer vam to neće donijeti ništa osim kajanja zbog toga što niste uspjeli da se uzdržite.

Ljubav. Osjećaj nesigurnosti, koji se može javiti ove sedmice, ne proizilazi iz konkretnih dešavanja sa voljenom osobom već zbog vašeg pretjeranog analiziranja i preispitivanja svega i svake situacije. Možete gomilati stvari u sebi, a onda biti podstaknuti nekom sitnicom koja će u vama izazvati ljubomoru i bijes iskaliti odjednom, kroz žučni i burni „napad“ na partnera.

Evidentna je kraća uzburkanost, ali ona koja neće donijeti veće posljedice – sve se brzo smiruje i dolazi na svoje mjesto.

Slobodni, neko vam odjednom može zagolicati pažnju. Moguće je da je u pitanju mlađa osoba, neko sa kim kontakt ostvarujete preko prijatelja ili društvenih mreža.

Zdravlje. Mogućnosti za povrede, oscilacije pritiska i glavobolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info