Ribe: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Znate da ste u pravu po nekim pitanjima i izuzetno vas nervira što vas ljudi koji ne vide dalje od svog nosa konstantno koče, sputavaju ili pokušavaju da se raspravljaju sa vama.

No, na nervozu u poslovnom segmentu ste vi već navikli i više vas to ne dotiče kao ranije pa ćete brzo prelaziti preko ovakvih situacija i raditi svojim tempom i na svoj način. U ovoj sedmici će biti nekih zanimljivih, mada prilično neočekivanih, informacija. Neke od njih se mogu vezivati i za promjenu radnog mjesta.

Ljubav. Početna nervoza u svemu što radite ili planirate sa voljenom osobom će biti prisutna. Nerviraće vas takođe promjena u dogovorima i to što će vam za sve trebati više vremena nego obično.

S druge strane, partner će vas više puta tokom ove sedmice iznenaditi. Doduše, neki put će ta iznenađenja biti vrlo prijatna, drugi put baš i ne, ali će ovih prvih biti mnogo više. Vi ste neku svoju stabilnost stekli i sada vas čak i nešto neprijatno neće tako dotaći kao ranije.

Slobodni – vrlo, vrlo interesantna dešavanja sa suprotnim polom. Biće tu svega i svačega – javiće vam se i neko iz prošlosti koga ni iz pete ne očekujete, ali pojaviće se i minimum dvije nove osobe i to najprije kroz kontakt sa prijateljima ili preko društvenih mreža. Biće ovo vama vrlo podsticajnih sedam dana…

Zdravlje. Dobro zdravlje. Više pažnje obratite u saobraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info