Rak: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. U radnom okruženju sve funkcioniše nekim svojim normalnim tokom i vi se tu dosta dobro snalazite. No, mora se priznati da kod vas postoji veliko nezadovoljstvo i potreba za promjenama, a neke korake u tom pravcu možete pokrenuti već u ovoj sedmici.

Ukoliko to već radite, radite proračunato, a ne impulsivno i obojeno bijesom i nervozom prema nekim osobama. Dobili ste kratke rokove da završite neka papirološka pitanja i vodite računa da vas žurba ne uvede u grešku.

Ljubav. Vi biste nešto da promijenite u svom emotivnom životu i odnosu sa voljenom osobom, ali ne znate šta. Samo znate da vas trenutno stanje nekako bode u mozak i ne odgovara vam u potpunosti, ali još uvijek ne vidite mogućnost niti način da to ispravite i pokrenete u drugačijem pravcu.

Iz tog razloga ćete u ovoj sedmici imati promjenjiv odnos prema partneru – savjetuje vam se izbegavanje rasprava, jer one neće donijeti ništa konkretno, osim obostrane nervoze.

Slobodni, ulazak Merkura u vaše polje ljubavi aktivira jednu osobu prema vama. Komunikacija se pojačava, a vi niste sigurni šta da uradite, mada se mora priznati da vam sve ovo prija.

Zdravlje. Pred kraj sedmice moguća je manja prehlada.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info