Ovan: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Sedmica u kojoj privodite kraju mnogo toga vezanog za posao ili za projekte koje ste započeli. Bar će to vama tako izgledati – činiće vam se da konačno ulazite u period u kojem možete više da odahnete i opuštenije funkcionišete.

Naravno, situacije će vam brzo pokazati da to nije tako i da se od vas tek sada očekuje da ljudski „zalegnete“ na posao. No, od količine posla koju odradite sada zavisiće da li ćete imati više ili manje prostora za manevrisanje u periodu koji dolazi. Završavate bitna papirološka pitanja.

Ljubav. Slobodni Ovnovi ili trenutno nisu uopšte zainteresovani za bilo šta što ima veze sa emocijama ili zaista oko vas nema pravih prilika.

Trenutno ste u nekom praznom hodu – ono što ste ostavili iza sebe više vas i ne interesuje, a za sada ne vidite nikoga koga biste, ma uz najbolju volju, mogli poželjeti za partnera, avanturu, ma bilo šta…

Oni koji su u vezama i brakovima – iznenadni talas ljubomore može vas natjerati da skrenete pažnju na voljenu osobu i da shvatite odjednom da možda i niste bili baš najkorektniji i najpažljiviji prema njoj u prethodnom periodu.

Takođe, jedna rasprava čini da se zamislite i da shvatate da morate pokušati da poboljšate i komunikaciju, ali generalno i odnos sa osobom sa kojom ste.

Zdravlje. Infekcije urinarnog trakta. Mogući manji problemi i sa pijeskom u bubrezima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info