Lav: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Ključ da izbjegnete probleme i nervozu u poslovnom segmentu jeste da se mnogo bolje organizujete i da budete efikasniji u radu. Povremeno je baš ta vaša efikasnost i organizovanost upitna, jer kao da ste skloni da povlađujete sebi i da svaki čas tražite izgovor da odložite ono što morate uraditi.

Neke vrlo važne informacije dolaze do vas tokom ove sedmice – početna nervoza zbog njih ubrzo može biti zamijenjena olakšanjem kada shvatite da vam ovo i te kako ide naruku…

Ljubav. Neke situacije vam unose nervozu – to mogu biti problemi sa djecom (ukoliko ste u braku), finansijska opterećenja ili pak pritisak od člana porodice – šta god da je, može nakratko uticati na vaš odnos sa voljenom osobom i dovesti do brzih, ali sitnijih rasprava.

Lako se ovdje stvari daju regulisati i primiriti, jer ipak kod oboje postoji jako naglašena potreba za kompromisom i mirom.

Slobodni, ulazak Marsa u vaše polje komunikacije, okoline, samo dodatno govori o tome da postoji osoba ili osobe koje su oko vas i sa kojima ste u kontaktu, flertujete, možda se i viđate. No, još uvijek tu kao da stvari nisu u potpunosti došle na svoje mjesto, ali i to će se dogoditi u narednom, kraćem periodu.

Zdravlje. Sedmica u kojoj vam je potrebno više odmora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info