Jarac: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Eh, taj vaš posao… Mjesto u kojem najviše težite stabilnosti, a s druge strane mjesto koje vam već dugo vremena tu istu stabilnost ne daje, bar ne lako.

Iako sve što se dešava doživljavate kao jednu ogromnu borbu kojoj ne nazirete kraj niti zaključak, morate negdje razumjeti da ćete rezultate i to one koji su mnogo bolji od očekivanih vidjeti. Ova sedmica vam donosi napete momente sa kolegama, ali i probleme po svim papirološkim pitanjima. Sredićete vi sve to, ne brinite.

Ljubav. Iako je vaša pažnja i dalje u ogromnom dijelu usmjerena ka poslovnom segmentu i nekim vama krucijalnim pitanjima, ipak u ovoj sedmici dolazi do boljeg i jačeg kontakta sa voljenom osobom.

Doduše, možda će i okolnosti malo biti na vašoj strani i davati vam dovoljno prostora da budete sa partnerom, a možda će i vama biti baš potrebno da budete u njegovoj blizini, jer će vas smirivati i opuštati.

Iskoristite do maksimuma ove momente, jer vama daju snagu da nastavite dalje, a voljenoj osobi pokazuju da vam je bitna.

Slobodni, moguć je neočekivani kontakt od strane osobe iz vaše prošlosti, ali isto tako i neko nov ulazi u vaš život, prvo kao simpatija, a poslije i kao potencijalni partner…

Zdravlje. Hronični bolesnici neka više obrate pažnju na segment zdravlja. Poželjna je kontrola kod doktora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info