Djevica: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Poslovni segment već neko duže vrijeme gomila iskušenja i napetost u vama. Ni ova sedmica neće biti ništa bolja, jer se jurnjava nesmanjenim tempom nastavlja.

Ova sedmica nije dobra za odluke u trenutku ili obojene bijesom i nervozom pa to izbjegavajte. Dobra je za komunikaciju, za stvaranje novih kontakata, za pokretanje dogovora – vaša aktivnost tu se sada jako pojačala i iskoristite svaku priliku da proširite svoj krug klijenata ili saradnika.

Ljubav. U pokušajima da se izborite sa situacijama, koje nemaju veze sa vašim partnerom niti sa vašim emotivnim životom, jurcate na sve strane, boreći se sa preprekama, što vam naravno donosi ogromnu količinu nervoze i napetosti.

Trudićete se vi da ovo kontrolišete i da ne dozvolite da to utiče na odnos sa voljenom osobom, ali ona će definitivno primijetiti da nešto nije u redu.

Vaše lično smirenje ili pak prihvatanje da su neke stvari takve kakve su i da ih ne možete značajnije promijeniti dolazi u danima vikenda, a tada će vam zaista biti potrebno da partner bude uz vas i vi uz njega.

Oni koji su slobodni – flertovanje, komunikacija i nova poznanstva preko prijatelja, okoline ili društvenih mreža.

Zdravlje. Više opreza u saobraćaju. Mogućnost manjih povreda. Takođe, osjetljiv urinarni trakt i pluća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info