Blizanci: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Neke, vama ne baš prijatne, obaveze dolaze na dnevni red u ovom periodu. Nešto radite „pod moranje“ i iz tog razloga ste nervozni i spremni za raspravu. U ovoj sedmici može biti neugodnih momenata sa saradnicima i sa kolegama, kao i po pitanju dokumentacije.

Trebaće vam sav vaš trud i prilagodljivost da biste doveli stvari u normalu. Vaša pažnja je u ovom periodu raštrkana, teško se fokusirate i moguće je da napravite značajnije greške, pogotovo kada je papirologija u pitanju.

Ljubav. Iznenadni splet okolnosti može zauzetim Blizancima donijeti osobu sa kojom lako možete krenuti u flertovanje pa čak i u nešto više ukoliko se sve kockice slože. Bitno je napomenuti da bi vam to „nešto više“ samo donijelo glavobolju u narednom periodu, a vi sami odlučite šta ćete i kako ćete…

Partner je u ovoj sedmici dosta korektno postavljen prema vama, mada neće imati baš uvijek dovoljno vremena da vam posveti pažnju koja vam je potrebna, što će vas činiti svadljivim.

Slobodni, osoba koja ulazi u vaš život na prvi pogled djeluje kao savršena, ali je veliko pitanje kakav sve emotivni teret vuče i šta sve krije od vas, želeći da vam se predstavi u najboljem svjetlu…

Zdravlje. Osjetljiv imunitet. Mogućnost povreda na radnom mjestu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info