Bik: Sedmični horoskop za period od 30.09.2019. do 06.10.2019.

0

Posao. Vaše polje poslovne svakodnevnice počinje da se zahuktava – otvaraju se neki novi momenti, dolaze neke nove obaveze, ali i nove osobe u vašu blizinu. Osjećaćete se u jednom momentu demoralisano, pritisnuto, ali umjesto da vas to slomi – samo će dodatno probuditi vašu tvrdoglavost i inat.

Komunikacija sa poslovnim partnerima s jedne strane postaje konstruktivnija i bolja, ali sa druge donosi povremene momente u kojima će vam trebati dosta truda da biste održali harmoniju i balans.

Ljubav. Čak i da je odnos sa partnerom dobar i da nemate nikakvih trzavica, u ovoj sedmici možete imati osjećaj posesivnosti ili pak neracionalne strahove da druga strana „odlazi“ ili posvećuje pažnju nekom drugom.

Ljubomora vam može samo donositi opterećenost i nervozu, a realno gledano nemate pravog razloga za nju. Pustite da vam partner pokaže, naročito u danima vikenda, da privrženost postoji i da je sve u redu.

Slobodni, površna komunikacija, koju ste imali sa nekim, u ovoj sedmici odjednom „mijenja pravac“ – dolazi do otvorenijih razgovora, a moguće je i da pristanete na susret koji ste, iz nekih samo vama znanih razloga, do sada odlagali…

Zdravlje. Osjetljivost – moguće su prehlade ili virusne infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info