Vodolija: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Slična situacija kao sa emocijama. Spolja gledano – vi radite kao satić i reklo bi se da ni jedne brige na ovom svetu nemate. No, kada malo zagrebemo površinu – vidimo da ste prilično opterećeni poslovnim segmentom i da se jako brinete kako će to funkcionisati na dalje. Nemojte zaboraviti da je strah uvek kočničar, i da vrlo lako može da se dogodi da je bezrazložan. Jednim delom ćete to uvideti pred kraj nedelje, kada shvatite koliku podršku imate od onih sa kojima ste poslovno vezani.

Ljubav. Neprijatna i teška pitanja stoje u vašim mislima u ovoj sedmici. Odjednom ste se stegnuli, ukočili – odjednom više ne možete da funkcionišete lagano u odnosu sa voljenom osobom.

Možda ćete spolja djelovati kao da je sve u redu, ali iznutra djelujete kao da vas je neko polio hladnom vodom. Nešto ste priželjkivali, a sada kada već postoji mogućnost realizacije, pitate se da li ćete to moći.

Na primjer, ukoliko ste u dužoj vezi, ako je partner počeo da priča o zajedničkom životu ili braku, s jedne strane se radujete, ali s druge nije vam dobro, nimalo.

Slobodne Vodolije, baš ste zapeli da hoćete nekog, za koga vrlo dobro znate da će vam samo donijeti pometnju u srcu i mislima…

Zdravlje. Hronične tegobe, meteoropatske reakcije. Najprije kičma i problemi sa glavoboljama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info