Vaga: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Naporna sedmica za vas. Mogući su problemi sa papirima, u dogovorima. Neke situacije će se prolongirati, što će vas onespokojiti i baciti u razmišljanje. Iz svega ovoga možete izaći bez problema, uz strpljivost, dobru organizaciju i promišljenost, a bar nje imate na izvoz.

Komunikacija sa saradnicima će se polako popraviti i vi ćete do kraja sedmice imati rješenja koja su vam potrebna. Štaviše, može ovdje biti i lijepih vijesti i novih kontakata od kojih ćete u narednom periodu solidno zaraditi.

Ljubav. Odnos sa voljenom osobom u isto vrijeme donosi i zadovoljstvo i nezadovoljstvo. Realno gledano, u vašem odnosu nema potresa, sve funkcioniše nekim svojim normalnim tokom i bez ikakvih trzavica. Postoje dogovori, postoji razumijevanje, postoji jedinstvo.

Pa zašto onda nezadovoljstvo? Možda iz razloga što imate sigurnost, ali nemate onaj pravi podsticaj, nema leptirića u stomaku i imate osjećaj da zadovoljstvo dobijate na kašičicu.

Slobodne Vage, postoji osoba koja vam je u mislima, ali je tu situacija nekako zakočila i odvija se ili previše sporo ili čak bez ikakvih dešavanja. Možete nakratko postati zbunjeni, nesigurni i u nedoumici šta da uradite. Sačekajte, brzo će se sve opet pokrenuti.

Zdravlje. Sitnije zdravstvene tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info