Strijelac: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Opterećeni ste dešavanjima u poslovnom segmentu. Trpite pritisak sa više strana i u takvim okolnostima ne možete da date ono najbolje od sebe. Povremeno teška komunikacija sa osobama sa kojima sarađujete, a može doći i do toga da druga strane ne poštuje dogovore ili odlaže ono što vam je obećala.

Drugi dio sedmice hoće malo popraviti situaciju i pogurati je naprijed. Iako vam tako nije izgledalo u početku, shvatićete da ipak imate podršku osoba koje su vam poslovno bitne.

Ljubav. Odnos sa voljenom osobom je povremeno zategnut u ovoj sedmici i to najprije zbog novčanih pitanja ili zbog različitih pogleda na neke životne situacije.

Iako je početni momenat napet, do kompromisa se može doći, ali to umnogome zavisi od vas i od toga koliko budete spremni da čujete i drugu stranu i njene argumente. Ne zaboravite – sve je rješivo ukoliko se sjedne, popriča i dogovori.

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju zaista lijepe kontakte sa suprotnim polom, kao i mnogobrojne izlaske i druženja. Da li će nešto od ovoga krenuti u ozbiljnijem pravcu, to je već pitanje. Mogućnosti postoje, mada se mora priznati da je veliki broj ovih kontakata vrlo površan.

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info