Škorpija: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Povremeno imate talase nesigurnosti kada je poslovna budućnost u pitanju. Osjećaj da ste zablokirani u ovoj sedmici, s vremena na vrijeme, može biti toliko jak da može uticati na obavljanje vaših dnevnih aktivnosti.

Najgora je varijanta da pod ovim unutrašnjim pritiskom stanete – neophodno je da se fokusirate na dnevne obaveze i završavate ih na vrijeme. Neke situacije se hoće raspetljati u ovoj sedmici i malo vam olakšati, malo vam dati nadu da ipak jeste na pravom putu.

Ljubav. U odnosu sa partnerom se ne dešava ništa. Sve je mirno. U nekim momentima vam ovo prija, ali u drugim nemate osjećaj da vaš odnos bilo gdje ide, već da je zapao u neku kolotečinu, mrtvilo.

Škorpije će se na različite načine boriti sa ovim osjećajem – neko će se zakopati u posao, neko će vrijeme provoditi sa prijateljima, neko će početi da čačka po prošlosti, a neko će u tajnosti flertovati…

Slobodni, nešto je krenulo da se dešava pa stalo. Sada uopšte niste sigurni da li se od vas očekuje da povučete neki potez ili da sačekate razvoj događaja.

Sačekajte, iako će vam to teško pasti. Moguće je javljanje nekoga iz prošlosti ovih dana, ali to će vam donijeti samo sentimentalnost nakratko, ništa više…

Zdravlje. Budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost padova i povreda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info