Ribe: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Doći će vam teški ljudi i teški razgovori. Rastezaće vam živce kao konopce, ali sve ćete vi to nekako fino uspjeti da „ispeglate“. I izvučete najbolje za sebe.

Takođe, u ovoj sedmici vam može doći poslovna ponuda ili prijedlog za koji ćete u prvom mahu biti u velikom iskušenju da momentalno odbijete. No, poslije razmišljanja i razgovora sa onima kojima vjerujete, shvatićete da to možda i nije toliko loše, naprotiv. Poenta je u tome da vam nešto novo, što je dobro, može doći u ovom periodu.

Ljubav. Promjenjiva sedmica sa voljenom osobom. Čini se da će odnos kao odnos biti dobar, ali da će neke druge situacije vama donositi da se ne osjećate povremeno baš kako treba.

Na primjer, partner može biti težak za komunikaciju i dogovor ili ćete morati nešto vječito da ga čekate ili pak neće biti dovoljno prostora i vremena za vas dvoje.

No, sve će to nekako otići u drugi plan kada se vidite i opustite. Ne nervirajte se – iako situacija klacka i ide sporo, ipak ćete vi dobiti ono što vam je potrebno.

Slobodne Ribe, neko će željeti da vam se približi, a u vama će proraditi stari strahovi i podići ćete barikade. No, postoji velika šansa da ipak pustite ovu osobu da vam priđe. Jer, biće uporna i neće odustati…

Zdravlje. Kičma vam šalje signale da obratite više pažnje na nju. Takođe, mogućnost manje prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info