Rak: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Ako emotivni dio ne funkcioniše savršeno, najbolje je „pobjeći“ u posao – tamo se bar ne nervirate toliko. U stvari, nervirate se, ali vas to ne dotiče kao ono vezano za emocije. Tu već možete da budete i odlučni i odgovorni i prilagodljivi – sve ono što je potrebno da bi posao funkcionisao kako treba.

I iako će i ovdje biti napetih situacija i teških ljudi i problema, sve ćete vi to lijepo riješiti i izgurati. I još će vam ostati vremena da napravite pokoji, prilično solidan, dogovor.

Ljubav. Stvarno, ali stvarno je potrebno da nešto uradite po pitanju komunikacije sa osobom koju volite. Ovo je jedna od onih sedmica u kojima se ne kopčate nimalo (a ni ne trudite se nešto naročito ako ćemo pravo) i u kojoj se oboje toliko čvrsto držite svojih stavova kao da vam život od toga zavisi.

Rakovi, dajte popustite malo – ako ne prije, a onda makar oko vikenda – ne dozvolite da ova sedmica prođe baš tako, bez veze.

Slobodni, vi biste, a onda ne biste pa onda ne znate ni sami šta hoćete. Željeli biste da nešto pokrenete, a onda se uplašite od sopstvene hrabrosti i povučete se. Znate, prvo morate priznati sami sebi da vam se neko zaista dopada, a odatle ćemo polako, korak po korak.

Zdravlje. Ukoliko ste imali problema sa grlom ili plućima, oni polako prolaze. Sve ostalo je uglavnom u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info