Ovan: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Smetaće vam neki ljudi u ovoj sedmici. Brkaće vam planove, svojim postupcima i riječima možda uticati na to da počnete da se osjećate nesigurno. Vama će u oči pričati slatke priče, a onda ćete saznati da isto tako pričaju, ali protiv vas, onima koji su vam poslovno važni.

Čuvajte se tih slatkorječivaca, tih „političara“ koji su sa svima dobri, a u stvari gledaju samo svoju korist. Gledajte da ono što ste dobili u zadatak završite, jer šefovi kao da samo čekaju da vam sole mozak i kritikuju vas.

Ljubav. Teško će biti dogovoriti se sa voljenom osobom. Biće zategnuta atmosfera, provlačiće se napetost – bilo sa razlogom, bilo bez njega. Možda je problem u nerazumijevanju, možda u tome što ne komunicirate dovoljno ili bar ne na pravi način.

Poenta je da se ovo može prevazići, naravno ne preko noći i ne bez obostranog truda. A možda ćete se u ovoj sedmici samo mimoilaziti, svako od vas dvoje u nekoj svojoj frci i žurbi i „naći“ se tek za vikend…

Slobodni, eto prošlosti da vam brčka po mislima i po glavi. Da vas podsjeća na sebe, da vam šapuće na uvo. Ili – eto nekog s kim imate razliku u godinama da vas mami, a da u isto vrijeme vi ne znate šta da uradite.

Zdravlje. Ne osjećate se baš najbolje, ali vjerovatno je u pitanju samo prolazna prehlada.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info