Lav: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Pred vama je zahtjevna, ali plodonosna sedmica. Zahtjevna, jer ćete zaista morati da angažujete sve svoje snage da biste je izgurali na pravi način. Plodonosna, jer ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatom i ciljevima koje jeste uspjeli da postignete.

Biće u ovoj sedmici i nekih prijedloga i ponuda za koje niste sigurni da li su baš za vas. Ne žurite sa odlukama, jer svaka žurba bi se sada mogla pokazati kao kontraproduktivna. Idite mozgom i raciom, ne željom, nadom i snovima.

Ljubav. Ili ne pronalazite prave riječi ili je voljena osoba zatvorena za komunikaciju sa vama. Možda joj je dosadilo da sluša jedne te iste priče iza kojih ne stoje nikakva djela? Možda joj je previše malo onoga što joj dajete – pažnje, prisustva, vremena? A možda je jednostavno zaokupljena svojim problemima i ne uspijeva da se uklopi sa vama.

Šta god da je, rješenje postoji. Naravno, ne preko noći. Voljena osoba vam je potrebna, kao i vi njoj – zato gledajte da se uklopite.

Slobodni Lavovi bi otpočeli nešto, jer evidentno je da postoji osoba koja vam se dopada, ali nešto vas koči. Možda su to neke neuobičajene okolnosti, možda vaša nesigurnost, a možda i udaljenost ili razlika u godinama. Pa, razmislite i odlučite šta ćete…

Zdravlje. Premoreni ste.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info