Jarac: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Poslovni segment se zakuvava. Odjednom su na dnevni red došla pitanja koja vi odavno potežete, a sada izgleda da rješenja jesu blizu. Problem je u tome što stvari ne idu u onom pravcu ili na onaj način koji ste vi očekivali, što će vam nakratko donijeti uznemirenost, nestrpljivost, spremnost za raspravu.

Sačekajte – iako nešto ide na vama nepredvidiv način, poenta je u tome da ide. Kroz vrijeme će sve to doći na svoje mjesto, nemojte brinuti bez razloga.

Ljubav. Voljena osoba sa pravom smatra da je zapostavljena, pogotovo što vi za sve drugo, što je vama važno, uspijevate da pronađete dovoljno vremena i prostora. Ispada da vas partner ima za sebe samo na trenutke, na momente, a to drugoj strani definitivno nije dovoljno.

Uložite nešto više napora da u ovoj sedmici više vremena provedete sa osobom koju volite. I da – nemojte probleme sa poslom ili novcem pustiti da remete vaše svakodnevno funkcionisanje sa partnerom.

Slobodni, prošlost, osobe koje su daleko od vas ili oni sa kojima imate razliku u godinama – sve je to aktuelno u ovoj sedmici. Na koju ćete vi stranu? E to je već nešto što samo vi sebi možete odgovoriti…

Zdravlje. Mogući su problemi sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info