Djevica: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Čekaju vas neki komplikovani izbori i odluke koje biste najradije odložili, ali to je trenutno nemoguće. Na trenutak se možete osjetiti sputano u okolnostima, čak razočarano u neke osobe od kojih ste očekivali veću pomoć i podršku.

Iako na prvi pogled djeluje da nećete ostvariti baš ono što ste planirali, dani koji su pred vama pokazaće da sve ide nekim svojim tokom, a bitno je da ide – naprijed. Budite strpljivi, vaš trud se hoće isplatiti, samo je potrebno vrijeme da vam to i pokaže.

Ljubav. Neke situacije vas jesu pomalo oneraspoložile, zakočile, ali to nema nikakve veze sa osobom koju volite – u pitanju su druge životne okolnosti i situacije.

Da, hoćete tokom ove sedmice povremeno biti nezadovoljni i sa osjećajem da vam ništa ne ide naruku, ali nećete dozvoliti da to na bilo koji način utiče na odnos sa partnerom.

Slobodne Djevice, komunikacija sa osobom koja vam se dopada se odvija promjenjivo i sa oscilacijama. Iako uživate u onome što se dešava, povremeno upadnete u preispitivanja i nesigurnost i počnete da se pitate da li ste drugoj strani zanimljivi toliko koliko je ona vama. Samo polako, do kraja sedmice možete dobiti pravu potvrdu zainteresovanosti druge strane.

Zdravlje. Problemi sa kičmom starijim pripadnicima znaka.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info