Blizanci: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Biće vam mnogo teško. I to najprije zato što bi vama sada baš odgovaralo da sve ide lako, a neće biti tako. Vi biste dogovor, a neko se inati. Vi hoćete kompromis, a neko zategao situaciju i ne popušta nimalo.

I taman ćete biti u fazonu da dignete ruke od svega i kažete „piši propalo“, kad gle čuda – situacije će se pred vama ipak otvoriti. Doduše, možda ne baš onako kako biste vi željeli i kako ste planirali, ali neće biti ni onoliko loše koliko ste u prvom cugu mislili.

Ljubav. Ovo je sedmica u kojoj vas kod voljene osobe može baš sve nervirati. Ali, bukvalno sve: njeni prijatelji i to kako govori, hoda, kako se ponaša, a poslije ćete shvatiti da vas u stvari nije nervirala ona, nego neke vaše situacije koje su vam istumbale živce.

Poslije ćete da je volite kao da ništa nije bilo. Iskreno, mogla bi ova sedmica da prođe i bez ovog prvog dijela (sa nerviranjem i manjkom komunikacije) pa gledajte da se potrudite…

Ako ste slobodni, prošlost će vas zvati, ali ćete vi samo gledati da što prije i što dalje zbrišete od nje. Postoji tu neko drugi, neko potpuno nov – dašak svježeg vazduha i uzbuđenja u vašem životu – e, vi ćete na tu stranu…

Zdravlje. Prehlada ukoliko ne povedete nešto više računa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info