Bik: Sedmični horoskop za period od 23.09.2019. do 29.09.2019.

0

Posao. Birajte – ili naučite da kažete „ne“ ili pustite da vas zatrpaju i vašim i tuđim obavezama. Ako budete baš previše fini i na usluzi drugima, naći ćete se u poslu do guše.

U ovoj sedmici dolazite u kontakt sa tvrdoglavcima i sa onima koji nisu razumni – insistiraće na svojim željama, prohtjevima, uslovima i neće htjeti da čuju da je to neizvodivo i nemoguće. Probajte diplomatski, a ako to „ne pije vodu“, onda pokažite koliko tek vi možete biti nezgodni, pogotovo kada znate da ste u pravu.

Ljubav. Rekli ste voljenoj osobi sve što ste imali i potrošili ste riječi. Ostalo vam je samo da čekate i vidite da li je druga strana shvatila i, naravno, na koji način će odgovoriti. Nije sigurno da ćete reakciju koju očekujete dočekati u ovoj sedmici.

Partner je, izgleda, preokupiran svojim poslovnim problemima i trenutno ne pokazuje neku posebnu namjeru da se posveti vašem odnosu. Umjesto što čekate i nervirate se, bolje provedite vrijeme sa prijateljima – bar će brže proći…

Slobodni Bikovi nove ljude upoznaju preko porodice, prijatelja ili posla. A ima onih „starih“ – njih ste već upoznali (neko bi rekao kao zlu paru), ali ništa vas ne košta da utvrdite gradivo… To se odnosi za ove koji do sada nisu naučili lekcije iz ljubavi.

Zdravlje. Bolovi u lumbalnom dijelu kičme, problemi sa bubrezima i žlijezdama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info