Vodolija: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Dobra poslovna sedmica je pred vama. Možda nije savršeno, ali kako je bilo u prethodnom periodu, u odnosu na to, sada su vam sve obaveze i sve ono što morate uraditi „proste k’o pasulj“.

Jednostavno, sve nekako ide mirnije, na lakši i ljepši način – rješenja se jednostavnije pronađu, a ona tenzija koju ste osjećali i u sebi i oko sebe definitivno iščezava.

Vi ste u periodu kada će poslovne prilike početi intenzivnije da se otvaraju pred vama. Ne budite lijeni i opušteni – grabite ih!

Ljubav. Odnos sa voljenom osobom možda nije najsavršeniji, ali je znatno mirniji u odnosu na prethodni period. Nekako se lakše pronađu prave riječi, lakše se dođe do dogovora i kompromisa.

U suštini, stvari polako dolaze na svoje mjesto i rješavaju se. Ovo je mali korak naprijed, ali korak po korak i bićete vas dvoje dobro i to vrlo brzo.

Slobodne Vodolije su pokrenule nešto i to nešto im baš, baš prija. To još uvijek nije prava ljubavna priča, prije je SAMO priča, ali ta priča je slatka, inspirativna, zanimljiva i svakako vam donosi osmijeh na lice.

Uživaćete u razgovorima sa ovom osobom, u simpatičnom nadmudrivanju kroz koje će se provlačiti obostrana želja da se između vas dogodi nešto više…

Zdravlje. Problemi sa spavanjem i mogućnost povreda na početku i pred kraj sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info