Vaga: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Ove sedmice dolazi do smirenja napetosti koja je prosto ključala u prethodnim sedmicama. No, to ne znači da ćete imati manje posla, naprotiv – sada ćete ga samo lakše i poletnije obavljati.

Sa osmijehom na licu i očas posla rješavaćete i najkomplikovanije situacije, one koje su vam do sada zadavale glavobolju, a sa kojima u ovom periodu izlazite nakraj očas posla.

I dalje će oko vas postojati teški ljudi, ali ih vi nećete ni vidjeti ni čuti ili ćete pronaći pravi modus kako da s njima izađete nakraj bez po muke.

Ljubav. Okrenuli ste se sebi, sebe postavili na prvo mjesto a partner je otišao u neki drugi plan. Ovo inače nije vaš uobičajen način funkcionisanja, ali jednostavno više nemate ni volje ni želje da čekate voljenu osobu da se smisli i posveti vam pažnju.

Vi ćete krenuti da slatko ćakulate sa nekim ko je odnedavno probudio vaše interesovanje i biće vas briga za sve.

Slobodni, nešto je krenulo da se dešava na ljubavnom planu, pokrenula se jedna ili dvije zanimljive komunikacije i vi se baš osjećate fino, poletno.

Vi ste nenadmašni kada je flertovanje u pitanju, to vam je prosto u krvi i istinski ćete uživati u prilici da pokažete i svoju inteligenciju, ali i svoj šarm i harizmatičnost. Za sada ide dobro, a za poslije – vidjećemo…

Zdravlje. Zdravstvena situacija se stabilizuje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info