Strijelac: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Tenzija se spušta i ponovo je lako funkcionisati kada je posao u pitanju. Zategnuti odnosi, bilo sa saradnicima ili nadređenima, kreću ka rješavanju i sada je i te kako moguća stabilizacija. Ne samo to – od ove sedmice očekujte i nove poslovne šanse i mogućnosti dogovora oko saradnji koje bi bile jako isplative po vas.

Pregovori idu tačno onako kako ste priželjkivali i vaš stari optimizam će ponovo početi da se budi. Dobra sedmica koja će vam donijeti prave prilike i velike poslovne pomake.

Ljubav. Polako, korak po korak, situacija sa emotivnim partnerom će krenuti da se rješava i stabilizuje. Voljena osoba uspijeva da pronađe prave načine da vam priđe, a vi ćete na njene pokušaje umjeti da odgovorite.

Tenzija se smiruje i ponovo je lako dogovoriti se i pronaći kompromis po svim pitanjima. Doduše, vi lično još uvijek imate neke nedoumice, ali hajde da pustimo da vrijeme ovo razriješi i pokaže vam put…

Slobodnima je ovo odlična sedmica za jedno novo poznanstvo i za veliki pokret na emotivnom planu. Jedna nova osoba može ući u vaš život totalno neočekivano, najprije preko poslovnog segmenta ili, eventualno, preko društvenih mreža.

Zdravlje. Osjećate se dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info