Škorpija: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Papirološka pitanja su počela da se odmotavaju i rješavaju, a do vas u ovoj sedmici dolaze i lijepe vijesti koje se mogu vezivati za novac, za inostranstvo, za državne i javne ustanove. Imate osjećaj da su se stvari pokrenule, samo se bojite da se ne dogodi kao i do sada – da sve u nekom momentu, nepredviđeno, stane.

Za sada nemate razloga za brigu, pogotovo što vam podršku daju osobe koje su od velike moći i uticaja. Sedmica koja je poslovno dosta jaka i koja može promijeniti mnogo toga.

Ljubav. Odlična sedmica da se poboljša komunikacija sa emotivnim partnerom. I jedno i drugo želite to i svako od vas će, na svoj način, da se potrudi da stvari dođu na svoje mjesto.

Ovo ne znači da će sada sve krenuti savršeno i bez ikakvih prepreka već prije označava da ćete jedno kod drugog prepoznati želju, volju i namjeru da se situacija izbalansira. To je odličan početni korak, zar ne?

Slobodni, živnuli ste i to je sada očigledno svima oko vas. Na licu vam je tajanstven osmijeh i ne želite da otkrivate zbog čega i zbog koga.

Evidentno je da vam se po mislima mota jedna osoba i da se zbog komunikacije sa njom osjećate dobro. Neka sve nastavi ovako kako je započelo…

Zdravlje. Sklonost sitnijim povredama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info