Ribe: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Gdje god da vas poslovne okolnosti bacaju, vi se u ovom segmentu snalazite kao riba u vodi. Prosto rečeno – za vaše poslove nema brige – kada ste uspjeli da prevaziđete neke tenzične situacije u prethodnom periodu, sve ovo što dolazi za vas je sitnica.

Da ne razumijete pogrešno – neće u ovoj sedmici biti nekih posebnih neprijatnosti, samo one dnevne, uobičajene obaveze i žurba. Saradnik iz prošlosti ili neko koga jako dugo poznajete nudi vam povoljnu poslovnu priliku. Vrijedi razmisliti.

Ljubav. Zvanično, najnapetiji period, onaj koji je bio prožet sumnjama, nesigurnostima, tenzijom i u kojem niste nikako na duge staze mogli da se usaglasite sa partnerom – sada je iza vas.

Od ove sedmice otvorene su vam šanse da se „vratite“ jedno drugom na pravi način, da se komunikacija poboljša i da uživate u više lijepih zajedničkih trenutaka. Pa, idemo polako u ljubavnu renesansu.

Ukoliko ste u neko skorije vrijeme prekinuli sa partnerom, sada ćete početi da se preispitujete i razmišljate da li je to bio baš pravi potez…

Slobodne Ribe, u ovoj sedmici ćete dati šansu jednoj osobi. I čini se da se nećete pokajati zbog toga. Prijaće vam kontakt i susret s njom, donijeće vam opuštenost i osmijeh na lice.

Zdravlje. Starijima manji reumatski bolovi u zglobovima i kičmi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info