Rak: Sedmični horoskop za period od 16.09.2019. do 22.09.2019.

0

Posao. Nervirali ste se oko nekih situacija na poslu, strahovali kako će se i da li će se uopšte to odraziti na vašu poziciju, ali dani koji su pred vama će vam pokazati da možete po ovim pitanjima da se opustite.

U poslovnom segmentu se tenzija polako stišava, nekako sve dolazi na svoje mjesto i uklapa se i sada već možete da malo odanhete dušom. To ne znači da neće povremeno biti frke – hoće, ali sada je to već za vas ništa u odnosu na ono što ste imali tokom prethodne sedmice.

Ljubav. Da se razumijemo – savršeno nije, ali je odnos sa voljenom osobom dosta korektan u ovom periodu.

I dalje vi smatrate da dobijate premalo u odnosu na ono što dajete. I dalje vam fali one prave, otvorene i nježne komunikacije sa partnerom te vas i dalje hvataju povremeno sumnje i talasi bijesa. Međutim, kako je bilo, sada je super! I biće u ovoj sedmici lijepih momenata kojima ćete moći da se radujete.

Slobodni, nešto se dešava između jedne osobe i vas i vi prosto niste sigurni šta je to. Komunikacija sa njom vam je slatka, ali vas zbunjuje, jer ne znate da li je to muvanje ili samo ljubaznost sa njene strane. Ne brinite, kazaće vam se samo, jer druga strana će tokom ove sedmice mnogo otvorenije nastupiti prema vama.

Zdravlje. Osjećate se rasterećenije, lakše.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info